Футбол на вихідні

28.08.2015

У рамках шостого туру національної першості України сьогодні зіграють «Ворскла» та «Металіст». Серед інших учасників турніру суперники провели найбільшу кількість матчів із рівним рахунком – 4 нічиї у «Ворскли» та 5 мирових у «Металіста». Чи скінчиться черговою нічиєю сьогоднішня зустріч команд у Полтаві?

У четвертому турі Прем’єр-ліги Англії сьогодні зустрінуться «Ліверпуль» і «Вест Хем Юнайтед». Фаворитом поєдинку букмекери називають господарів поля – в цьому сезоні команда не пропустила жодного м'яча, двічі відсвяткувавши перемогу та один раз зігравши внічию. А ось у протистоянні «Тоттенхем» – «Евертон» експерти прогнозують голи у ворота обох суперників – в попередніх трьох турах і «Тоттенхем», і «Евертон» продемонстрували атаку, а не гру в захисті.

Два цікаві поєдинки очікують сьогодні глядачів іспанської «Прімери». Свій перший домашній поєдинок у новому сезоні Ла Ліги проведе «Барселона». Як правило, вдома каталонці грають результативно, проте сьогоднішній суперник, «Малага», цілком може оформити кілька голів у відповідь. Аналогічна ситуація може скластися на стадіоні Сантьяго Бернабеу, де мадридський «Реал» прийме «Реал Бетіс» з Севільї.

Дивіться найцікавіші матчі суботи в прямих трансляціях на Vega.TV!