Дитячі товари та лікувальна косметика в мережі «Аптека Доброго Дня» зі знижками від Vega

18.11.2013

Телекомунікаційна група Vega бажає своїм абонентам залишатися здоровими і гарними навіть в осінньо-зимові холоди і пропонує скористатися знижками на дитячі товари та лікувальну косметику в партнерській мережі аптек «Аптека Доброго Дня».


З 19 листопада по 31 грудня 2013 року всі абоненти, зареєстровані в Особистому кабінеті на сайті Vega, можуть отримати сертифікат, який гарантує знижку 7% на покупку перерахованих груп препаратів. Для цього необхідно зайти в Особистий кабінет, клікнути на інформаційний банер акції, роздрукувати сертифікат і пред'явити його касирові аптеки в період дії акції.
У грудні 2013 року умовами ексклюзивної партнерської програми зможуть скористатися і відвідувачі ЦПО Vega. Вже роздруковані сертифікати на знижку можна буде отримати в Центрах продажу та обслуговування Vega в містах дії акції*.
Кількість товарів, які можна купити зі знижкою 7% - не обмежена: один сертифікат діє на одну покупку, незалежно від кількості акційних товарів у чеку. Якщо абонент бажає скористатися спеціальною пропозицією кілька разів, він повинен роздрукувати відповідну кількість сертифікатів**.
Детальний опис умов акції можна знайти на сторінці акції або уточнити за телефоном цілодобової підтримки абонентів Vega: 0880 60 00 60, з телефонних ліній Vega Ви можете телефонувати за номером 147.

*Акція діє в містах: Київ, Бориспіль, Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Івано -Франківськ, Кривий Ріг, Одеса, Севастополь, Тернопіль, Харків, Чернігів, Чернівці.
**Знижка розраховується відповідно до фіксованих цін, зазначених на цінниках в аптеках мережі «Аптека Доброго Дня».
  Знижки не підсумовуються з іншими акційними пропозиціями мережі аптек «Аптека Доброго Дня».