Best CIO 2010 працює в Vega!

07.12.2010

ІТ-директор телекомунікаційної групи Vega Наталія Агаркова стала переможцем третього всеукраїнського конкурсу ІТ-директорів Best CIO 2010, що проводиться щотижневиком «Компьютерное Обозрение» за підтримки корпорації Microsoft. На урочистій церемонії, яка відбулася в київському розважальному комплексі Arena Entertainment, були нагороджені найбільш професійні ІТ-управлінці країни з 12 галузей.

«Для телекомунікаційної компанії ІТ - це не просто допоміжна структура, що забезпечує технічну підтримку, а одна з найважливіших складових бізнесу, - розповідає Наталія Агаркова. - Саме ми відповідаємо за бізнес-процеси, пов'язані з грошами наших клієнтів, обліком трафіку і формуванням рахунків за послуги зв'язку. Тому висока оцінка нашої ІТ-інфраструктури з боку кваліфікованих експертів свідчить про те, що наші абоненти можуть не хвилюватися за безпеку своїх особових рахунків і правильність нарахувань».

Досягнення телекомунікаційної групи Vega в сфері ІТ підтвердив також партнер проекту Best CIO з ІТ-безпеки «ІТ Ленд», заохотивши Наталію Агаркову спеціальним призом за активну роботу з підвищення захищеності Vega. Наталія отримала в подарунок сертифікат на навчання двох спеціалістів експлуатації системи управління подіями в мережі RSA Envision.