Безкоштовні додаткові послуги IP-телефонії для абонентів Vega

31.10.2010

Телекомунікаційна група Vega активує всім своїм абонентам телефонних IP-ліній пакет додаткових послуг телефонії «Пакет IP-телефон».

Завдяки йому абоненти IP-телефонії від Vega можуть безкоштовно користуватися АВН (автоматичним визначником номеру) и антіАВН, функціями «Не турбувати» і «Режим очікування», переадресацією дзвінків, автодозвоном, а також будильником (вхідний дзвінок у час, визначений абонентом).

Існуючим абонентам Vega, підключеним до 01.11.2010 р., додаткові послуги телефонії надаватимуться безкоштовно в тестовому режимі до 01.12.2010 р. Щоб і надалі продовжувати користуватися ними, абонент має замовити їх у центрі продажу та обслуговування або за допомогою Персонального коду в контакті-центрі Vega за телефоном 0 800 60 00 60.

Нові абоненти телефонних IP-ліній, що підключилися після 01.11.2010 р., безкоштовно користуватимуться послугами, що входять в «Пакет IP телефон», протягом двох місяців з моменту підключення. Починаючи з третього місяця використання послуг, абонентам нараховуватиметься повний щомісячний платіж. Відмовитися від користування послугою абонент зможе, звернувшись до центру продажу та обслуговування, або зателефонувавши до контакт-центру Vega і назвавши свій Персональний код.

Щомісячна плата за пакет додаткових послуг телефонії «Пакет IP телефон» для фізичних осіб складає всього 3 грн. з ПДВ, для юридичних осіб - 6 грн. з ПДВ.