Артезіанська вода від торгової марки «Еталон» – для абонентів Vega!

09.07.2014

Вода – джерело життя, запорука нашого здоров'я та довголіття. Саме тому дуже важливо пити чисту воду, багату на корисні речовини та мікроелементи.

Телекомунікаційна група Vega бажає всім міцного здоров'я і пропонує своїм абонентам (фізичним особам, зареєстрованим у Особистому кабінеті) взяти участь у новій партнерській акції, розробленій спільно зі службою доставки води «Еталон». До кінця літа пропонуємо Вам скористатися ексклюзивною пропозицією: 20%-вою знижкою на придбання двох бутлів води ТМ «Еталон» («Класична» або «М'яка») з доставкою додому, а також отримати у подарунок 10 л води в інноваційній упаковці Bag-in -Box!

Для участі в акції з 10 липня по 31 серпня 2014 року роздрукуйте сертифікат на знижку з Особистого кабінету, зробіть замовлення води, повідомивши менеджеру про наявність сертифікату, обміняйте даний сертифікат на знижку та отримайте подарункову упаковку води під час доставки Вашого замовлення.

Акційна пропозиція діє в рамках Програми лояльності від Vega!

Міста дії акції: Київ, Бориспіль.

Детально про акційну пропозицію – у Вашому Особистому кабінеті або за телефоном цілодобової підтримки
0 800 60 00 60.

Цього літа насолоджуйтеся смачною та корисною для організму артезіанською водою від торгової марки «Еталон»! Vega бажає Вам доброго здоров'я та приємного літнього відпочинку!