«Англійська субота» на VegaTV

24.12.2015

Завтра в рамках Прем'єр-ліги Англії відбудеться одразу чотири поєдинки, цікавих справжнім шанувальникам британського футболу. О 14:40 18-й тур відкриє пряма трансляція матчу Сток Сіті – Манчестер Юнайтед. У 15 очних зустрічах команд «червоні дияволи» святкували тріумф 12 разів, втім сьогодні Сток Сіті вкрай потребує перемоги і турнірних очок, тож прогнозувати чергову перемогу МЮ досить складно.

 

Продовжить футбольну суботу матч Ліверпуль – Лестер Сіті, який розпочнеться о 16:55. Гості поєдинку займають перший рядок турнірної таблиці та не програють вже 10 поєдинків поспіль. Ліверпуль, у свою чергу, не претендує на національну першість і веде боротьбу за вихід в єврокубкову зону. Чи вдасться сьогодні господарям матчу здобути необхідні очки або Лестер відсвяткує 11-ту перемогу?

Також непередбачуваний і результат зустрічі Ньюкасл – Евертон. Ліверпульський клуб стабільно забиває ось уже 10 матчів поспіль і входить до трійки найбільш результативних команд АПЛ. А на користь Ньюкасла зіграє, безумовно, фактор домашнього поля і перемоги у попередніх турах. Тому, яким би не був результат, завтра глядачів чекає динамічне протистояння. Не пропустіть початок прямої трансляції о 19:25

А завершить футбольний марафон матч Саутгемптон – Арсенал, трансляція якого розпочнеться о 21:40. Чотири з п'яти останніх зустрічей суперників завершилися нічиєю, і лише минулого року перемогу з рахунком 2:0 відсвяткував Саутгемптон. Однак у цьому сезоні успіхи команди Арсена Венгера значно перевершують досягнення «святих», тож фаворитом гри букмекери називають Арсенал.

Дивіться прямі трансляції найбільш захоплюючих матчів суботи і кращі моменти минулих ігор в тарифних планах «Оптимальний» або «Преміальний», а також програми телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» на VegaTV. Приємного перегляду!