Акції новим абонентам послуги Інтернет від Vega!

08.04.2014

З 17 квітня по 17 липня 2014 р. нові абоненти – фізичні особи, які підключають послугу доступу до мережі Інтернет від Vega, можуть взяти участь в акціях: отримати Інтернет зі швидкістю до 50 Мбіт/с безкоштовно* на півроку або 3 місяці, а також підключити Інтернет на швидкості 100 Мбіт/с всього за 50 грн/міс.

Території дії акційних пропозицій обмежені!

Акція «Півроку безкоштовно» діє в містах: Дніпропетровськ, Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг, Маріуполь, Одеса, Миколаїв, Херсон, Южне в деяких зонах доступу. Учасники акції мають можливість отримати знижку на абонплату в розмірі 100%* на перші 6 місяців використання послуги доступу до мережі Інтернет.

Акція «Три місяці безкоштовно» доступна жителям міст: Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ, Бориспіль, Чернігів у деяких зонах доступу і надає можливість новим абонентам отримати 100%-ву знижку* на абонентську плату протягом 3-х перших місяців користування послугою доступу до мережі Інтернет.

Акція Інтернет «100 Мбіт/с за 50 грн/міс.» діє в містах: Львів, Донецьк, Севастополь, Сімферополь, Євпаторія, Харків в деяких зонах доступу. Абоненти можуть підключити послугу доступу до мережі Інтернет на швидкості 100 Мбіт/с за 50 грн/міс. назавжди!

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет по всіх трьох акціях – всього 1 гривня!

Ставши нашим абонентом, Ви відразу відчуєте переваги користування послугою доступу до мережі Інтернет від Vega:
- висока швидкість за мінімальною вартістю;
- висока якість надаваних послуг і обслуговування.

Крім того, якщо Ви вже є абонентом телефонії від Vega або бажаєте підключити телефонну лінію, Ви отримуєте можливість об'єднати послуги в пакетній пропозиції «Vega Пара» та отримати знижку 30% на Телефонію і 20% на послугу доступу до мережі Інтернет.

Також, ставши абонентом Vega, Ви автоматично стаєте учасником програми лояльності «Vega Бонус».

Дізнатися детальніше про те, як взяти участь в перерахованих акціях і на яких територіях вони діють, можна за телефоном цілодобової служби підтримки 0 800 60 00 60**.

*Під 100% знижкою мається на увазі абонентська плата в розмірі 0,01 грн/міс. з ПДВ.
**Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні.

Підключайте послугу доступу до мережі Інтернет від Vega – і на Вас чекають цікаві акції та вигідні умови користування!