90 працівників Vega взяли участь у благодійному забігові під каштанами

08.09.2014

7 вересня телекомунікаційна група Vega підтримала 22-й Щорічний спортивно-благодійний марафон.

Vega як соціально відповідальна компанія втретє брала участь у щорічній спортивно-благодійній акції «Пробіг під каштанами». Кошти, отримані від акції, традиційно підуть на закупівлю обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України.

Серед учасників команди оператора Vega були співробітники Головного офісу та Північного філії, а також їхні близькі. Великими групами, з сім'ями та друзями, на старт пробігу вийшли менеджер з логістики адміністративно-господарського відділу Головного офісу Vega Валентина Гринько і фахівець департаменту закупівель Північного філії Vega Бортюк Наталія. Ці співробітники зібрали найбільше число учасників у команду Vega.

«Ми всією родиною підтримуємо пробіг. Розповідаємо дітям, що сьогодні завдяки бігунам Центр дитячої кардіології та кардіохірургії отримує кошти на розвиток клініки. Це реальні гроші для порятунку життя маленьких українців. Я дуже рада, що Vega підтримує акції такого формату. Навіть у нинішній непростий час українці не байдужі і відкриті до проблем суспільства», - поділилася емоціями Наталія Бортюк.

Усього в 22-му Пробігу під каштанами взяли участь близько 20 тис. осіб. На благодійний забіг вийшли дорослі і діти різного віку, представники корпоративних команд та спортсмени-любителі. Маршрут «Пробігу під каштанами - 2014» проходив по території історичного Києва.

У 2013 році у пробігу брали участь 70 співробітників Vega.