Зустрічайте Новий рік з подарунками, які для Вас приготували Vega та «Поляна»!

07.12.2014

Новий Рік та Різдво – найбільш довгоочікувані та особливі свята, які кожен з нас прагне зустріти у затишному колі близьких та друзів. Особливу атмосферу свята Вам допоможуть створити частування за новорічним столом і дзвін келихів з улюбленими напоями.

Подаруйте собі та своїм близьким святковий настрій! Нехай новорічні зустрічі принесуть Вам тільки радісні і позитивні емоції! А допомогти у цьому зможе новорічна акція, яку приготували для Вас Vega і «Поляна»!

Приймайте участь в акції, яку телекомунікаційна група Vega проводить спільно з мережею виномаркетів «Поляна» у рамках Програми лояльності від Vega: з 8 грудня 2014 року по 31 січня 2015 року тільки для абонентів Vega – користувачів послуг телефонії та Інтернету (юридичних і фізичних осіб, зареєстрованих в Особистому кабінеті) при покупці напоїв у торговельній мережі «Поляна» діє знижка 100 грн.

Щоб скористатися пропозицією, роздрукований сертифікат на знижку пред'явіть касиру в виномаркеті «Поляна» при оплаті покупки. Звертаємо увагу: один сертифікат діє на одну покупку, тому кожен раз, коли вирушаєте в магазини мережі «Поляна», беріть новий сертифікат. В період акції Ви можете використовувати необмежену кількість сертифікатів.

Акція діє в містах: Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Львів, Харків.

Асортимент товарів і розташування магазинів дізнавайтеся на сайті або за телефонами інформаційної лінії мережі виномаркетів «Поляна» +38 (044) 500 02 01 та 050 419 62 39.

Створюйте чарівну новорічну атмосферу за допомогою улюблених напоїв відомих світових брендів від мережі виномаркетів «Поляна»! Телекомунікаційна група Vega бажає Вам яскравих і незабутніх новорічних свят та насичених різдвяних канікул!