Зустрічайте Новий рік та Різдво з Vega!

30.11.2015

C приходом зими і першим снігом у душі з'являється тремтливе очікування новорічних і різдвяних свят – дбезтурботної пори веселих зустрічей з друзями і чаювань у затишному сімейному колі.

Щоб зимові свята пройшли яскраво, змістовно та запам’яталися надовго, телекомунікаційна група Vega подовжує дію спеціальної пропозиції з користування послугами доступу до мережі Інтернет та інтерактивного телебачення!

З 1 грудня по 29 лютого 2016 року беріть участь в зимовій акції від Vega: підключайте Інтернет-доступ з максимальною швидкістю за мінімальною ціною (70 грн на місяць) у тарифному плані «Максимальний» назавжди! Також у рамках послуги «Vega TV» у тарифному плані «Оптимальний» насолоджуйтеся переглядом 100телеканалів за 39 грн протягом трьох місяців.

Деталі акцій і пропозицій - на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Проведіть різдвяні канікули яскраво і цікаво, діліться враженнями з друзями у мережі, дивіться улюблені фільми та передачі у відмінній якості – Vega подбала про те, щоб користування швидкісним Інтернет-доступом і високоякісним інтерактивним телебаченням було для Вас цієї зими максимально вигідним!