До уваги абонентів Vega, яким надаються пільги на послуги телефонії!

09.07.2015

Повідомляємо, що у зв'язку зі змінами «Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім'ї», які набрали чинності 1 липня 2015 року, оператором були оновлені правила надання пільг абонентам телефонії від Vega.

Згідно з оновленим документом, перелік документів для надання оператором пільг певним категоріям громадян залишився без змін, змінилася лише процедура отримання пільг. Право на пільгу визначається органом з питань соціального захисту населення (див. пп.6, 8, 9).

Оператор, відповідно до встановленого порядку, надає пільги своїм абонентам протягом 6 місяців на підставі даних, що надаються щомісяця органом з питань соціального захисту населення. Після закінчення 6 місяців органом з питань соціального захисту населення визначається право пільговика на отримання пільг на наступний період, про що надається інформація оператору.

Детальніше ознайомитися з усіма положеннями «Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім'ї» Ви можете за посиланням.