Весняна пропозиція від Sport Life для абонентів Vega

05.04.2016

Компанія Vega прагне давати своїм абонентам більше, ніж лише якісні послуги – ми хочемо доносити людям цінності: спілкування, безпеку, турботу. Піклуючись про наших клієнтів, ми шукаємо можливості робити їм тільки унікальні та ексклюзивні пропозиції та проводити партнерські акції на найкращих та корисних для абонентів Vega умовах.

Спорт – приємна та корисна складова нашого життя, а при нинішньому ритмі практично запорука здоров'я та гарного самопочуття. Безумовно, можливо займатися спортом у домашніх умовах, але ніякі он-лайн посібники не зможуть замінити повноцінне тренування у спортивному клубі, де досвідчені тренери підберуть оптимальну для кожного програму вправ, розрахують навантаження та нададуть практичні поради з режиму дня та харчування.

У абонентів Vega цієї весни є унікальна можливість отримати відмінну фізичну форму та поліпшити здоров'я. У рамках Програми лояльності Vega в період з 4 квітня по 4 травня 2016 року телекомунікаційна група Vega спільно з партнером – мережею спортивних клубів Sport Life – запрошують всіх користувачів послуг оператора придбати абонементи Sport Life на спеціальних умовах. Реєструйтеся для участі в акції у своєму Особистий кабінеті та вигравайте подарунки:
- 3 абонемента «Класик» на тренування в спортивних клубах Sport Life протягом 6 місяців;
- додаткові 50 днів фітнесу за умови покупки річного абонемента.

Акція діє в містах: Києві, Дніпропетровську та Одесі.

Відсутність фізичної активності, несприятливе навколишнє середовище, шкідливі звички та неправильне харчування – вагомі аргументи на користь занять фітнесом. Скористайтеся пропозицією від Vega – та особисто оцініть усі переваги клубів Sport Life: зручні оснащені тренажерні зали, студії групових програм, сауни, масажні кабінети, аквазони з басейнами, дитяча фітнес-академія.

 

Vega та Sport Life рекомендують: зробіть спорт стилем свого життя!