Vega: дзвінки 9 травня в подарунок ветеранам

04.05.2014

Наближається День Перемоги – свято-символ і свято-пам'ять: символ звільнення країни від ворожих загарбників і пам'ять про тих, хто віддав життя заради миру на землі. Один з найбільш шанованих свят року, цей день одночасно і радісний, і сумний.

Телекомунікаційна група Vega незмінно шанує цей день. Як знак подяки, уваги і поваги до ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни Vega робить скромний телеком подарунок. До Дня Перемоги всім абонентам – ветеранам Великої Вітчизняної війни та особам, до них прирівняним, оператор надає 60 хвилин на міжміський зв'язок, а також мобільний зв'язок у мережах будь-яких операторів України по 1 копійці за хвилину. Ці хвилини можуть бути використані протягом дня 9 травня.

Зателефонувати в цей дорогий серцю ветерана день до свого військового товариша, привітати з Днем Перемоги – сьогодні для багатьох учасників війни це чи не єдина можливість спілкування з бойовими друзями. Адже багатьом здоров'я вже не дозволяє брати участь в урочистих зустрічах та мітингах біля меморіалів.

Телеком оператор традиційно дарує хвилини на спілкування ветеранам до 9 травня. Крім того, в рамках соціальної корпоративної відповідальності компанії Vega постійно діє спеціальний тарифний план «Пенсійний», що дозволяє бути на зв'язку абонентам, які досягли пенсійного віку.

Vega щиро вітає всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги, бажає їм міцного здоров'я та можливості спілкування з близькими та друзями ще довгі роки!