Vega бажає всім абонентам міцного здоров'я цієї весни!

16.03.2015

Весняне сонечко вже пестить нас першими теплими променями, і так хочеться насолоджуватися довгоочікуваними прогулянками на свіжому повітрі. Щоб Ви у повній мірі могли насолодитися весняною погодою та застерегти себе і своїх близьких від застуд, подбайте про здоров'я і поповнення запасу вітамінів.

У рамках програми лояльності від Vega приймайте участь в акції, яку оператор проводить спільно з партнерами – мережами аптек «ЕкономАптека» і «Аптека №1»: з 18 березня по 10 квітня 2015 року тільки для абонентів Vega – юридичних та фізичних осіб, зареєстрованих в Особистому кабінеті – при покупці препаратів у мережах «ЕкономАптека» і «Аптека №1» діє знижка 8% на весь асортимент аптек!

Для участі в акції необхідно роздрукувати сертифікат на знижку з відповідної акційної сторінки в Особистому кабінеті. Роздрукований сертифікат на знижку пред'явіть касиру в аптеках мереж «ЕкономАптека» і «Аптека №1» при оплаті покупки. Звертаємо увагу: один сертифікат діє на одну покупку. У період акції Ви можете використати необмежену кількість сертифікатів.

Акція діє в містах: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв.

Ознайомитися з асортиментом товару та адресами аптек мережі «ЕкономАптека» Ви можете за телефоном гарячої лінії 0 800 300 260, деталі про мережі «Аптека №1» – за телефоном гарячої лінії 0 800 300 250.

Залишайтеся завжди здоровими і повними сил! Телекомунікаційна група Vega та мережі «ЕкономАптека» і «Аптека №1» бажають Вам відмінного самопочуття і прекрасного весняного настрою!