Vega запустила пакет послуг «Інтернет+ТБ»

31.07.2013

Телекомунікаційна група Vega з 1 серпня 2013 року запустила пакет послуг «Інтернет+ТБ». Пакет об'єднує три послуги: доступ до мережі Інтернет, цифрове телебачення (за технологією IPTV) та послугу «Vega Відео» - доступ до великої бібліотеки ліцензійного відео, яке можна дивитися як із комп'ютера, так і по телевізору.

Пакет «Інтернет+ТБ» дає абонентові можливість економити до 20% вартості послуг порівняно з замовленням кожної окремо. Вартість пакета послуг «Інтернет+ТБ» в місяць складає від 85 грн.

«У рамках стратегічного вектора компанії на постійне вдосконалення якості наших послуг ми постійно працюємо над тим, щоб урізноманітнити та доповнювати лінійку наших пропозицій сучасними мультимедійними сервісами. Запуск пакета послуг «Інтернет+ТБ» - один із результатів роботи в цьому напрямку. Дана пропозиція сподобається тим, хто економить свій час і гроші: замовляти і оплачувати всі три послуги «з одних рук», по-перше, зручно, а по-друге - вигідно», - прокоментувала Наталія Іванова, директор із розвитку бізнесу, в.о. комерційного директора Vega.

Замовити послугу «Vega Відео» може будь-який інтернет-абонент Vega - фізична особа. Дізнатися детальніше про те, як це зробити, можна зателефонувавши до Контакт-центру Vega за номером 0 800 60 00 60, або звернувшись до будь-якого з Центрів продажу та обслуговування.