Vega запускає новий тариф з щоденною оплатою послуги Інтернет

13.11.2014

З 10 листопада 2014 року абоненти послуги Інтернет-доступу можуть підключитися до тарифного плану «Щоденний» з подобовим нарахуванням абонентської плати.

Оператор прагне зробити користування своїми послугами комфортним та зручним для кінцевих користувачів. Телекомунікаційна група Vega розробила для клієнтів послуги доступу до мережі Інтернет економічну тарифну пропозицію з щоденною платою. Тепер доступ до «всесвітньої павутини» абоненти можуть оплачувати «точково» – залежно від днів, коли вони користуються послугою, а не за повний місяць. Якщо абоненту складно сплатити абонентську плату за місяць разово, то він може оплачувати доступ до мережі по частинах, у міру можливості та по необхідності. Вартість підключення до тарифу «Щоденний» становить 1 гривню, абонентська плата за добу – від 2,50 до 3,30 гривень з ПДВ залежно від швидкості передачі даних.

Термін дії тарифу не обмежений. Пропозиція поширюється на нових та існуючих клієнтів компанії.

Підключити послугу Інтернет-доступу за новим тарифом з щоденним нарахуванням абонентської плати можна на сайті оператора, зателефонувавши за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60 (безкоштовно в межах України з номерів українських операторів), а також в Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.