Vega за безпеку дітей в Інтернеті

01.03.2009

Телекомунікаційна група Vega приєдналася до Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті, яка заснована компанією «Майкрософт Україна» в межах програми «Партнерство у навчанні». Мета програми - привернути увагу українського суспільства до проблеми безпеки дітей в Інтернеті, а також запропонувати напрямки її вирішення через об'єднання зусиль представників бізнесу, суспільства і державних органів. Коаліція займається реалізацією програми «Безпека дітей в Інтернеті, яка містить в собі низку заходів, спрямованих навчання дітей, вчителів та батьків правилам безпечного користування Інтернетом, а також на створення відповідного законодавчого та нормативного середовища.

Проблема безпеки дітей в мережі Інтернет стає актуальнішою з розвитком в Україні інтернет-технологій і доступом в Інтернет все більшої кількості людей. Як один з найбільших Інтернет-провайдерів України, ми розуміємо нашу соціальну відповідальність перед суспільством в тому, щоб Інтернет став для дітей не тільки корисним та зручним, а й безпечним засобом спілкування та розвитку. Тому ми готові брати активну участь в ініціативах «Майкрософт Україна», які присвячені цій проблемі.

«Ми вітаємо Vega серед членів Коаліції, - зазначила Кортні Зукоскі, менеджер освітніх програм «Майкрософт Україна», координатор Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті. - Провайдери доступу в Інтернет - важлива ланка в процесі створення безпечного віртуального середовища для дітей, і ми високо цінуємо бажання компанії не тільки приєднатися до нашої роботи, але й пропонувати нові засоби інформування суспільства про цю проблему.

Додаткова інформація про проект: www.onlandia.org.ua.