Vega виступила партнером тематичного уїкенду «Photo Party» в Одесі

21.09.2015

Яскраві позитивні враження та емоції, що ми пережили разом з близькими і коханими людьми –

хіба не в цьому і полягає справжнє щастя? Знову пережити ті прекрасні моменти, коли нам було добре, відчути незабутню атмосферу радості та емоційного підйому нам допомагають фотографії – закарбовані камерою епізоди нашого життя.

У минулі, по-літньому теплі та сонячні, вихідні у південній столиці пройшла яскрава і цікава подія – тематичний міський уїкенд «Photo Party». На два дні одеський пляж «Дельфін» перетворився на простір, де абсолютно усе сприяло гарному настрою та створенню атмосфери гумору, веселощів і посмішок.

Одним із партнерів заходу виступила телекомунікаційна група Vega, яка презентувала фотозону, де всі бажаючі мали можливість зробити фото на пам'ять, проявити творчість, примірявши на себе образ «хіпстера», а також висловити свої емоції, побажання, думки на спеціальній креативної табличці, сфотографуватися з нею і відразу ж отримати роздруковане фото у подарунок!

Велика кількість оригінальних фотозон, костюмів та аксесуарів від кращих декор-студій, івент-агентств, фото-ательє, майданчики з декораціями з казок, флористичні інсталяції, ярмарок сувенірів та дитяча зона – ось далеко не повний список усіх цікавих діяльностей, приготованих організаторами. Гостей заходу чекали також змістовні лекції та майстер-класи (у тому числі і для любителів «selfie» – як це робити стильно й ефектно) від гуру фотографії, цікаві й повчальні як для професіоналів, так і для починаючих майстрів фотосправи. Своїми секретами ділилися не тільки досвідчені фотографи, а й декоратори, стилісти, флористи, майстри мейк-апу та модельного бізнесу.

Для багатьох одеситів і гостей міста уїкенд «Photo Party» став прекрасною можливістю повеселитися дружною компанією або сім'єю, зробити експрес фото-сесію, познайомитися з новинками фототоварів і послуг, побачити унікальні гаджети та аксесуари і взагалі просто добре провести вихідні на свіжому повітрі біля моря, насолоджуючись розважальною програмою та смачною їжею. Всі відвідувачі заходу забрали з собою масу позитивних вражень від приємного проведення часу, фотографії на пам'ять, і, звичайно ж, свіжі «selfie» для соціальних мереж!