Vega виступила Інтернет-партнером ювілейного концерту Scorpions в Одесі

17.02.2016

17 лютого в Одеському Палаці спорту в рамках масштабного світового турне 50th Anniversary World Tour пройшов великий концерт легендарної групи Scorpions. Телекомунікаційна група Vega виступила Інтернет-провайдером цього грандіозної для фанів рок-музики події, забезпечивши організаторам заходу доступ до мережі.

Цього року Scorpions – найпопулярніша рок-група Німеччини і одна з найвідоміших команд на світовій рок-сцені – відзначає своє 50-річчя. Продано понад 100 мільйонів копій альбомів групи, проведено понад 5 тисяч концертів у 80 країнах світу. Колектив внесено до списку «Найбільших артистів хард-року» за версією VH1. І всі десятиліття своєї активної діяльності улюблені мільйонами учасники групи на своїх концертах, що незмінно супроводжуються аншлагами, дарували глядачам феєрію емоцій, драйву та енергетики.

Одесити та гості міста, які відвідали шоу живого звуку Scorpions, ще раз насолодилися рок-хітами «Rock You Like a Hurricane», «Wind of Change», «Send Me an Angel», «Still Loving You», а також наживо почули пісні з нового альбому «Return to Forever», що був випущений музикантами в 2015 р

Vega не вперше виступає партнером культурних івентів – музичних концертів, творчих фестивалів – у різних містах України. Нагадаємо, оператор був спонсором концерту легендарної рок-групи у 2013 році. Компанія готова й надалі підтримувати подібні яскраві творчі події, де глядач може долучитися до справжньої якісної музики і отримати заряд позитивної енергії і незабутніх відчуттів.