Vega ввела оплату послуг з WAP-сайту

10.02.2010

Vega спільно з платіжною Інтернет-системою Portmone.com першою серед українських операторів фіксованого зв'язку ввела можливість оплати послуг телефонії та Інтернет зі свого WAP-сайту wap.vegatele.com за допомогою платіжної картки. Прийом платежів здійснюється без оплати додаткових комісій з боку абонента.

Оплата через WAP-сайт доступна в будь-якому місці, де працює мобільний зв'язок, за наявності банківської платіжної картки та мобільного телефону. Тепер Ви можете сплатити послуги зв'язку від Vega не виходячи з дому навіть за відсутності доступу в Інтернет. Особливо зручно користуватися цим видом поповнення абонентам телефонії від Vega - для абонентів Інтернет навіть за відсутності грошей на рахунку доступна можливість поповнення через сайт і платіжну систему Portmone.com.

Оплачувати послуги Vega через WAP-сайт можна з усіх мобільних пристроїв, що підтримують https (захищений протокол передачі даних, який дозволяє передавати дані платіжної карти у закодованому вигляді). До оплати приймаються міжнародні платіжні картки Visa, Visa Electron і Mastercard, випущені будь-яким українським або міжнародним банком. Також приймаються картки класу Mastercard Cirrus / Maestro, випущені «Райффайзен Банк Аваль» та АБ «Укрсоцбанк».

Роботу сервісу та безпеку платежів забезпечує платіжна система Portmone.com. Для обміну інформацією з користувачами Portmone.com застосовує промисловий стандарт SSL-кодування з використанням стійкої криптографії (довжина ключа до 128 біт). Крім того, для забезпечення безпеки платежів через Інтернет в платіжній системі використовується CVV2/CVC2 - трьохзначний код безпеки, який розташований у полі підпису на зворотній стороні платіжної карти.

Нагадуємо, що крім оплати через WAP-і корпоративний сайти послуги зв'язку від Vega можна оплатити без комісії на сайті Vega, через платіжну Інтернет-систему Portmone та через каси банків:

1) «Південний», «Правекс-Банк», «ПриватБанк» (для всіх абонентів Vega);

2) «Хрещатик» (для абонентів Vega в Києві);

3) «Держ. Ощадний банк України», «Радабанк», «Кредит Дніпро» (для абонентів телефонії у Дніпропетровську);

4) «Імексбанк», «Інвестбанк» (для абонентів Vega в Одесі);

5) «Трансбанк», «Банк Львів» (для абонентів Vega у Львові);

6) «УкрСиббанк», «Держ. Ощадний банк України», «Місто Банк», «Укрпромбанк», «Індустріально-Експортний Банк», «Надра», «Промекономбанк», «Національний стандарт», «Форум», «Автокраз Банк» (для абонентів Vega в Донецьку);

7) «Держ. Ощадний банк України», «Грант» (для абонентів Vega в Харкові).