Vega відновила зв'язок жителям вулиць Співдружності та Петровського міста Донецька

13.10.2014

Телекомунікаційна група Vega продовжує відновлювати інфраструктуру зв'язку на Донбасі. Так, на початку жовтня у Донецьку проведена заміна мультиплексора автоматичної телефонної станції по вул. Співдружності. У результаті ремонтних робіт технічні фахівці оператора змогли відновити надання послуги фіксованої телефонії абонентам Vega по вулицях Співдружності та Петровського.

Як повідомлялося, АТС була пошкоджена у ході проведення АТО. З ладу було виведено обладнання систем передачі голосу (мультиплексор), яке забезпечувало роботу з'єднувальних ліній з базовою станцією. Через непрацездатність станції абоненти Донецька залишилися без телефонного зв'язку, що в умовах воєнних дій критично для жителів міста. Весь цей час абоненти могли використовувати сервіси, не пов'язані з передачею голосу – доступ до мережі Інтернет за технологіями ADSL та FTTB, а також передачу даних та інші послуги.

Телекомунікаційна група Vega продовжує відновлювально-ремонтні роботи у Донецькій і Луганській областях за умови відсутності загрози життю і здоров'ю працівників оператора.