Vega: весняний подарунок меломанам!

12.05.2015

Телекомунікаційна група Vega завжди прагне радувати своїх абонентів і приємно їх дивувати. Цієї весни оператор робить сюрприз для всіх тих, чиє життя проходить під звучання улюблених мелодій. Тепер усі користувачі тарифних планів «Оптимальний» та «Преміальний» у рамках послуги інтерактивного телебачення «Vega TV» зможуть не тільки насолоджуватися переглядом різних тематичних телеканалів, але й оцінити усі переваги нових розділів «Радіо» та «Музика».

Зручна структура дозволять легко орієнтуватися всередині нових розділів. Відкривши на телеекрані розділ «Радіо», Ви зможете вибрати потрібну категорію: перелік усіх доступних 47 радіостанцій, обране, музичну або інформаційну хвилю. Додаткові можливості розділу допоможуть відслідковувати плей-лист, а також дивитися WEB-трансляції з радіо-студій (в онлайн відеоефірі). Розділ «Музика» - це багата колекція кліпів та концертів зарубіжних та вітчизняних виконавців, які Ви зможете переглядати, сортуючи за жанрами або виконавцям. Зручна функція «Пошук» допоможе заощадити час і швидко знайти потрібний контент розділу.

Подробиці про послугу «Vega TV», а також наповнення нових розділів дізнавайтеся на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста і по телефону цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.

Слухайте гарну музику, створюйте собі позитивний настрій, будьте завжди на улюбленій хвилі і в курсі усіх світових музичних новинок разом з Vega!