Vega у I півріччі 2016 року побудувала 36 нових інтернет-зон

03.08.2016

У першому півріччі 2016 року телекомунікаційна група Vega побудувала 36 нових інтернет-зон та почала створення wi-fi-зон у громадських місцях великих міст.

З початку року компанія організувала 36 нових ділянок мережі по всій території України, встановивши 2,5 тисячі точок доступу. Найбільші зони побудовані за технологією GePON. У Дніпрі проведено заміну мідного кабелю на оптоволоконний та створено інтернет-зону по вул. Робоча та вул. Пушкіна. В Одесі завершено будівництво четвертої черги інтернет-зони «Одеса-Усатово».

Крім того, у I півріччі 2016 компанія реалізувала ряд великих проектів.

Київ. Пілотний проект зі створення wi-fi-зон у великих містах України. Відкриття такої зони на Поштовій площі столиці. Будівництво FTTB-зони в ЖК «Кришталеві Джерела», де на даний момент підключено більше 120 клієнтів.

Дніпро. Перепідключення телефонних ліній відомчої мережі міжнародного аеропорту Дніпро та компанії «Дніпроавіа».

Львів. Будівництво інтернет-зони за технологією FTTB у комплексі багатоповерхових житлових будинків по вул. Княгині Ольги, 100.

Одеса. Створення FTTB-зон для двох торгово-розважальних центрів і двох багатоповерхових житлових будинків, побудованих інженерно-будівельним холдингом Kadorr Group.

«У 2016 році пріоритетними напрямками діяльності компанії залишаються розширення площі покриття та модернізація мереж, зокрема, заміна мідного кабелю сучасними оптоволоконними лініями. Це дозволяє нам надавати нашим клієнтам послуги зв'язку з високою швидкістю та надійністю підключення. Крім того, для зручності та економії коштів наших абонентів ми прагнемо пропонувати їм комплекс послуг», – прокоментував Генеральний директор компанії Vega Мурат Чинар.