Vega тепер на YouTube!

10.04.2013

У квітні був запущений офіційний канал Vega на YouTube. Тут розміщуються всі відеоматеріали компанії - інтерв'ю з представниками Vega на телебаченні, рекламні ролики, відеоінструкції з налаштування обладнання та багато іншого. Канал Vega служить для того, щоб у доступній формі відповідати на питання, які виникають в існуючих і потенційних клієнтів Vega, проте може бути цікавим і просунутим інтернет-користувачам.

За допомогою каналу Vega на YouTube телекомунікаційна група позиціонує себе як оперативного помічника, інформатора та гіда у світі телекомунікацій, що динамічно розвивається. Вихід у YouTube - перший крок Vega в рамках програми присутності в соцмедіа, яку компанія планує реалізувати в 2013 році, щоб стати ще ближчою до клієнта та говорити з клієнтом на спільній мові.

В першу чергу цей ресурс створений за принципом «tips and tricks», тобто є джерелом порад, підказок, рекомендацій, інструкцій, за допомогою яких абонент без будь-яких труднощів, самостійно зможе впоратися з усіма тонкощами налаштування або встановлення послуг та обладнання.