Vega стала Генеральним партнером IV Кубка світу АШП із швидких шахів

25.05.2010

Телекомунікаційна група Vega вдруге взяла участь в організації Кубка світу Асоціації шахових професіоналів зі швидких шахів.

Протягом трьох днів - з 27 по 29 травня 2010 року Україна стане центром світового шахового життя - тут пройде IV Кубок світу із швидких шахів за версією Асоціації шахових професіоналів. Організатором змагань в четвертий раз виступає Банк ПІВДЕННИЙ.

Місцем проведення IV Кубка світу АШП із швидких шахів знову стане Одеса і Одеська Національна юридична Академія, яка вже не вперше гостинно зустрічає видатних шахістів та гостей турніру.

У турнірі візьмуть участь 16 суперзірок світового шахового Олімпу, відібрані за спеціально розробленою універсальною концепцією АШП. Серед учасників - легенда світових шахів, екс-чемпіон світу Анатолій Карпов (Росія). Коментувати хід партій буде відомий гросмейстер Валерій Бейм. За ходом шахових баталій можна буде стежити також у режимі он-лайн на сайті турніру: http://worldcup.pivdenny.com/.

У рамках турніру пройде захід, який традиційно організовує Благодійний фонд «Милосердя Віктор» - діти-вихованці шахово-шашкових шкіл Одеси і області битимуться з світовими гросмейстерами-учасниками турніру. Гра буде проходити наосліп (не дивлячись на дошку) і вимагатиме як від дітей, так і від шахістів великої концентрації.

Призовий фонд Кубка - 70 000 доларів США. Перший приз - 14 000 доларів США. Турнір пройде за Олімпійською системою - програвший у кожному матчі вибуває з боротьби. Така система робить гру максимально динамічною і видовищною.

Чекаємо усіх любителів інтелектуальної гри з 27 по 29 травня 2010 року в Одесі за адресою: вул. С. Варламова, 2.