Vega + Сінево: з турботою про здоров'я абонентів

03.12.2014

Зима – відмінний час подбати про своє здоров'я. Щоб не піддаватися застудам та більш серйозним недугам, необхідно щодня піклуватися про своє здоров'я. Своєчасна комплексна діагностика усього організму допоможе Вам залишатися здоровими, енергійними і життєрадісними, присвячувати більше часу Вашій родині і улюбленим заняттям. Здоров'я – це цінність для будь-якої людини, а впевненість у його міцності порівнянна з упевненістю у своєму майбутньому. Професійна лабораторна діагностика європейського рівня допоможе Вам стати ще впевненіше у собі і у завтрашньому дні.

У рамках Програми лояльності від Vega для усіх абонентів Телефонії і доступу до мережі Інтернет (фізичних та юридичних осіб, зареєстрованих в Особистому кабінеті) протягом грудня діє унікальна акційна пропозиція від мережі медичних лабораторій «Сінево»: знижка 20% на найдешевші затребувані пакети аналізів для комплексного обстеження організму у мережі медичних лабораторій «Сінево» при оплаті замовлення у касах медичних лабораторій «Сінево».

Щоб скористатися унікальною пропозицією та отримати знижку, потрібно зайти до Особистого кабінету і з відповідної акційної сторінки скачати електронний сертифікат. Роздрукований сертифікат необхідно пред'явити при оплаті пакетів аналізів у касі лабораторії.

Подробиці акції дізнавайтеся на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Акція діє у медичних лабораторіях «Сінево» у містах: Київ, Бровари, Біла Церква, Житомир, Вінниця, Краматорськ, Маріуполь,  Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Харків,  Полтава, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, Миколаїв, Херсон.

У лабораторіях «Сінево» для Вас гарантовані європейські стандарти обслуговування та висока якість досліджень! Беріть участь у партнерській акції Vega та мережі «Сінево» – та зустрічайте новорічні свята у відмінному самопочутті та святковому гуморі!