Vega розвиває зони підключення до Інтернет за новітніми технологіями

21.07.2013

У рамках стратегії компанії на постійне поліпшення Vega розвиває інноваційні технології високошвидкісного підключення до мережі Інтернет, у тому числі технологію FTTH. FTTH (Fiber to the Home, або «оптика до будинку») - це найбільш сучасний і ефективний спосіб підключення до всесвітньої павутини. За даною технологією оптичне волокно проводиться безпосередньо в будинок абонента, що дозволяє отримувати широкосмуговий доступ до мережі на швидкості до 100 Мбіт / c і без обмежень використовувати всі сучасні мультимедійні послуги.


Vega використовує дану сучасну технологію переважно для підключення будинків приватного сектору по всій Україні. Розвиток зон підключення по оптоволокну почався у 2012 році і триває безперервно. З початку 2013 року, запущені в експлуатацію 33 нові зони FTTH у Донецькій, Дніпропетровській, Одеській, Харківській областях, у Києві та в Криму.


«Сьогодні в багатьох приватних секторах України підключення до мережі Інтернет - недоступна розкіш, як з технічних причин, так і через високу плату за надання даної послуги. З метою задоволення зростаючих запитів споживачів і в рамках стратегічного вектора компанії на постійне вдосконалення Vega розвиває інноваційні технології високошвидкісного підключення, забезпечуючи приватний сектор якісним доступом до мережі Інтернет на хорошій швидкості за технологією FTTH», - зазначає директор з розвитку бізнесу Vega Наталія Іванова.