Vega розвиває міжнародну співпрацю на конференції ITW 2013

09.06.2013

Телекомунікаційна група Vega взяла участь в одному з найбільших подій світу телекомунікацій - International Telecoms Week. Ця конференція щорічно проходить у Чикаго, має репутацію найзначнішого майданчика для ділового спілкування операторів, встановлення партнерських відносин та розвитку бізнесу. У 2013 році захід зібрав представників більше ніж 1800 компаній зі 146 країн світу. Бренд Ucomline, під яким Vega працює на міжнародному ринку, був представлений виставковим стендом.

Команда Ucomline провела переговори з партнерами - TI Sparkle, «Ростелеком», «Вимпелком», Exatel, Sky Telecom, «ТТК», Bezeq, Ancotel, - з багатьма з яких вдалося домовитися про більш вигідні умови співпраці. Також відбулися зустрічі з багатьма потенційними партнерами, серед яких Orange, INTELCOM-CONNECT, Quickcom Global, Virtela, NTEC та інші.

«Конференція видалася дуже насиченою, - каже Євгенія Новікова, директор з роботи з операторами Vega. - Всього за 3 дні ми провели близько 30 зустрічей. Така можливість спілкування з існуючими партнерами в одному місці випадає всього один раз на рік, і ми не могли втратити жодної можливості розширити партнерство або поліпшити умови дійсних договорів. Крім того, на ITW ми вперше розповіли нашим партнерам про нашу нову послугу - IPSec VPN. Це перший значний крок, зроблений нами в рамках стратегії розширення портфоліо високоінтелектуальних продуктів для міжнародних операторів».