Vega розширює можливості оплати послуг доступу до мережі Інтернет і Телефонії для зручності абонентів

29.08.2012

Телекомунікаційна група Vega розширила перелік способів оплати послуг доступу до мережі Інтернет і Телефонії для абонентів - фізичних осіб, надавши можливість оплачувати послуги у всій мережі магазинів «Мобілочка», а також через інтернет-сервіси швидкої оплати «ПУМБ online» і «Єдиний гаманець».

Прийом платежів у мережі магазинів «Мобілочка» реалізований у рамках партнерського договору з платіжною системою GlobalMoney. 

Для оплати послуг абонентові необхідно назвати касиру магазина найменування послуги та ідентифікатор платежу (номер особового рахунку або номер телефону). Комісія за здійснення платежу складає 2% . Гроші на рахунок абонента зараховуються в режимі онлайн.

Адреси магазинів мережі «Мобілочка»

Абоненти Vega в м. Київ, які є клієнтами банку ПУМБ, для оплати послуг можуть скористатися сервісом швидкої оплати «ПУМБ online».  Для оплати абонентові необхідно зайти в Особистий кабінет «ПУМБ online» на сайті http://www.pumb.ua/ і вибрати опцію «Оплата послуг» - «Новий платіж». Комісія за здійснення платежу з абонента не стягується.

Для оплати послуг через  інтернет-сервіс «Єдиний гаманець» абонентові необхідно безкоштовно зареєструвати електронний гаманець на сайті http://www.w1.ua/. 

Поповнити «Єдиний гаманець» без комісії можна за допомогою банківських карт Visa/MasterCard у терміналах самообслуговування ПриватБанк і City-Рay. Комісія за здійснення платежу з електронного гаманця абонента не стягується. 

Дізнатися детальніше про способи оплати послуг Vega Ви можете тут.