Vega підвищила стабільність зв'язку для абонентів Маріуполя

13.08.2014

У серпні фахівці телекомунікаційної групи Vega забезпечили роботу резервних маршрутів зв'язку на ділянках Київ – Донецьк, Дніпропетровськ – Донецьк та Дніпропетровськ – Маріуполь для безперебійного надання телефонії жителям та підприємствам м. Маріуполя Донецької області.

Тепер абоненти традиційної та VoIP-телефонії можуть користуватися міжміським та міжнародним зв'язком незалежно від можливих ушкоджень каналів зв'язку в Донецьку під час АТО. Для цього фахівці Vega провели додаткові технічні роботи із захисту основних телекомунікаційних каналів. Це дозволить запобігти проблемам зі зв'язком для мешканців Маріуполя у випадках аварійних ситуацій.

Vega як відповідальний оператор докладає максимум зусиль для забезпечення стабільними телеком послугами абонентів Маріуполя, незважаючи на важку обстановку в місті та області.

Відзначимо, що сервісами Vega в Маріуполі користуються більше 10 тис. абонентів традиційного телефонного зв'язку. Крім того, Маріуполь – друге місто в Донецькій області з ділової активності: його підприємства використовують сотні міні-АТС, IP-лінії і віртуальні канали зв'язку від телекомунікаційної групи Vega.

Нагадаємо, на початку серпня Vega повністю відновила телефонію та доступ до мережі Інтернет у Слов'янську.