Vega побудувала 2 нові зони FTTH у Севастополі

27.02.2013

На початку 2013р. Телекомунікаційна група Vega завершила розпочате восени 2012р. будівництво двох зон FTTH («оптика в будинок») у м. Севастополі. Перші абоненти вже використовують цю сучасну послугу високошвидкісного підключення до мережі Інтернет.

Михайло Юсупов, директор Кримської філії Vega, зазначає: «Донедавна доступ до інтернету мешканці приватного сектора м. Севастополя могли отримувати від невеликої кількості операторів за мобільними або радіо технологіями, які не дозволяють досягти високої швидкості доступу. У відповідь на запити споживачів ми забезпечуємо приватний сектор Севастополя якісним доступом до інтернету на високій швидкості, що відповідає сучасним потребам».

Технологія FTTH (Fiber to the Home, або «оптика в будинок») - це найбільш сучасний і ефективний спосіб підключення до мережі Інтернет. За даною технологією оптичне волокно проводиться безпосередньо в будинок абонента, це дозволяє отримувати широкосмуговий доступ до мережі на швидкості до 100 Мбіт/c і без обмежень використовувати усі сучасні мультимедійні послуги. Vega надає дану послугу за технологією FTTH переважно в зонах приватних забудов, передмістях, дачних ділянках.