Vega підключила тисячу абонентів Інтернет-доступу у Миколаївській області

14.01.2015

Під час зимових свят доступ до мережі Інтернет за технологією «Оптика в будинок» у Миколаївській області отримав ювілейний тисячний абонент Vega. Ним став житель села с. Мішково-Погорілове Андрій Пустовойт.

На початку січня поточного року телекомунікаційна група забезпечила доступом до всесвітньої павутини за технологією «Оптика в будинок» ювілейного абонента у Миколаївській області – Андрія Пустовойта з с. Мішково-Погорілове.

Андрій поділився, що вибір Інтернет-провайдера був простим і швидким, тому що всі сусіди вже користувалися послугами Vega та були задоволені роботою стабільного та надійного оператора: «Такий асортимент послуг і якість сервісів у пакеті в нашому селищі ніхто не надає. Інтернет не просто працює, він «літає», мені здається, що швидкість навіть більше заявленої, – сказав Андрій. – Особлива подяка монтерам компанії Vega, все зробили швидко і якісно: провели лінію, встановили маршрутизатор, підключили послугу».

В цілому у Південному філіалі Vega більше 4 000 клієнтів віддали перевагу Інтернету від оператора за технологією «Оптика в будинок».

У 2015 році мультисервісний оператор Vega планує значне розширення географії Інтернет-доступу, а також будівництво нових зон покриття за технологією FTTH на півдні України. Vega продовжить забезпечувати невеликі населені пункти Інтернетом та надавати сучасні телеком послуги максимальній кількості жителів України.