Vega Vega підключила 100 абонента послуги доступу до мережі Інтернет за технологією FTTH у Криму

16.09.2013

Телекомунікаційна група Vega побудувала і запустила в експлуатацію 3 зони FTTH у м. Севастополь улітку цього року: СТ «Водоканал»,
СТ «Збутовик», СТ «Сосновий Гай»
. До кінця другого півріччя 2013 р. в цьому регіоні заплановане спорудження ще семи зон FTTH.

FTTH технологія дозволяє задовольнити попит на широкосмуговий доступ до мережі Інтернет у віддалених районах Криму та дає можливість нам надавати якісну послугу тим споживачам, які не цікаві локальним провайдерам на півострові. Vega - системний інвестор і оператор, що розвивається - може дозволити собі будівництво зон за такими високобюджетними технологіями.

У рамках стратегічного вектора компанії на постійне поліпшення Vega розвиває інноваційні технології високошвидкісного підключення, забезпечуючи якісним доступом до всесвітньої павутини не тільки городян, а й мешканців приватного сектора.

Технологія FTTH ( Fiber to the Home, або «оптика до оселі») - це найсучасніший і ефективний спосіб підключення до мережі, коли оптичне волокно проводиться в будинок або квартиру абонента. Це дозволяє отримувати широкосмуговий доступ до Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/c і без обмежень використовувати всі сучасні мультимедійні послуги.