Vega підтримала День захисту дітей

19.06.2013

З нагоди Дня захисту дітей телекомунікаційна група Vega провела Дні відкритих дверей для дітей співробітників компанії. Під час заходів, які пройшли одночасно в 7 регіонах присутності компанії, 177 дітей віком від 6 років були запрошені відвідати офіси Vega, взяти участь у конкурсах і отримати частування. Ініціатива була організована в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності Vega та націлена на те, щоб викликати у дітей інтерес до бізнес-середовища та світу телекомунікацій, за допомогою простих і наочних прикладів пояснити, як працює організація та в чому полягають ролі різних функцій, і таким чином підготувати до майбутнього працевлаштування.


Ініціатива дала можливість дітям дізнатися, де і ким працюють їхні мами і тата, побачити робочі місця та познайомитися з процесом надання послуг зв'язку. Всі розповіді про технології комунікації та зв'язку були спеціально розроблені в ігровій формі, що сприяло спрощенню сприйняття. Так, за допомогою мультфільмів діти дізналися, як працює телефон і яка роль кабелю, а також, що таке Інтернет і які принципи його роботи. Складні процеси телекомунікацій пояснювалися на прикладі людського організму.

«Увага до маленьких українців - важлива складова програми корпоративної соціальної відповідальності, яку реалізує Vega. Проводячи День відкритих дверей компанії, ми хотіли подарувати дітям тепло та турботу, відкривши для них завісу у дорослий світ, де їх мами і тата працюють над тим, щоб робити життя людей цікавішим, комфортнішим і різноманітнішим», - прокоментувала Оксана Максимова, директор по роботі з персоналом Vega.

Крім того, ряд заходів на підтримку Дня захисту дітей пройшов у різних точках присутності Vega. Так, Vega стала одним із спонсорів свята, присвяченого Дню захисту дітей у Севастопольському еко-парку «Лукомор'є», надавши організаторам різноманітні подарунки для дітей різного віку: від іграшок для наймолодших до комп'ютерних аксесуарів для підлітків. В Одесі Vega провела конкурс «Намалюй свою Vega», під час якого діти малювали логотип Vega крейдою на асфальті за допомогою трафарету та отримували подарунки за свою майстерність. У Донецьку за живопис на асфальті дітвора крім подарунків для творчості отримала барвисті сувеніри ручної роботи у стилі орігамі, зроблені співробітницею Vega. Дитяче свято від Vega відбулося також у Харківській області - під час веселого заходу в парку діти брали участь у концерті та конкурсах, а найбільш креативним дісталися подарунки.