Vega подарує* ветеранам 20 хвилин на телефонні розмови до 9 травня

21.04.2013

До Дня Перемоги телекомунікаційна група Vega надає абонентам-ветеранам Великої Вітчизняної війни та особам, до них прирівняним, 20 хвилин на міський, міжміський і міжнародний зв'язок, а також зв'язок у мережах інших операторів України по 1 копійці за хвилину.

«Телефон для літніх людей - це не просто зв'язок. Для багатьох це чи не єдина можливість спілкування, - коментує святкову акцію комерційний директор Vega Сергій Кукса. - У рамках програми корпоративної соціальної відповідальності Vega вже котрий рік тішить наших ветеранів війни хвилинами на розмови до Дня Перемоги. 20 хвилин - це дрібниця у порівнянні з тим подвигом, який вони здійснили. Проте це можливість 9 травня зателефонувати на сусідню вулицю, в інше місто, іншу країну, щоб почути однополчанина або бойового друга і сказати йому: «З Днем Перемоги!»

Нагадуємо, на постійній основі діє спеціальна пропозиція від Vega для абонентів-фізичних осіб, які досягли пенсійного віку - тарифний план «Пенсійний», який дозволяє користуватися послугою телефонного зв'язку від Vega на пільгових умовах.

* Під «подарунком» мається на увазі придбання 20 хвилин на міський, міжміський та міжнародний зв'язок, а також зв'язок у мережах інших операторів України  по 1 копійці за хвилину.