Vega Phone – дзвінки через Інтернет дешево та зручно!

13.12.2010

Телекомунікаційна група Vega впроваджує нову послугу IP-телефонії Vega Phone, яка дає можливість користуватися міським номером телефону від Vega через мережу Інтернет по всьому світу. Абоненти послуги можуть дзвонити з міського номера, не відриваючись від роботи на комп'ютері і не використовуючи додаткового обладнання телефонії.

Користувач Vega Phone отримує прямий міський номер телефону Vega, за допомогою якого можна здійснювати міські, міжнародні, міжміські і мобільні дзвінки, а також отримати вхідні дзвінки з будь-яких номерів.

Vega пропонує привабливі тарифи на підключення і дзвінки для послуги Vega Phone. Вартість підключення послуги - всього 1 гривня, дзвінки на номери мобільних операторів - 60 копійок за хвилину з ПДВ, що в 2 рази дешевше за стандартні тарифи на цей напрям. Дзвінки з одного номера Vega Phone на іншій - безкоштовні. Перед тим, як підключитися до послуги Vega Phone, її можна безкоштовно протестувати на сайті Vega.

Для того щоб почати користуватися послугою, достатньо встановити спеціальне безкоштовне програмне забезпечення на персональний комп'ютер абонента, який підключений до мережі Інтернет від Vega або будь-якого іншого інтернет-провайдера.

Послуга Vega Phone доступна абонентам в Києві, Борисполі, Вишневому, Севастополі, Сімферополі, Ялті, Євпаторії, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Новомосковську, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Маріуполі, Донецьку, Львові, Тернополі і Івано-Франківську.