Vega відкрилася в «Акварелях»

04.06.2013

5 червня 2013 відбулося урочисте відкриття нового Центру продажу та обслуговування абонентів телекомунікаційної групи Vega в ЖК «Акварелі» (м. Вишневе Київської області). З нагоди відкриття діє акція: при підключенні будь-якої послуги Vega в цій точці присутності до 30 червня включно клієнт отримує гарантований подарунок *. Участь у даній акції не позбавляє клієнта права брати участь в інших поточних акціях Vega.

«Розташування нашого нового центру продажу та обслуговування обрано не випадково. Один із ключових векторів стратегії розвитку компанії полягає в тому, щоб бути ближче до клієнта. Відкриваючись умікрорайоні, що динамічно розвивається, ми підвищуємо зручність нашого обслуговування і одночасно залучаємо нових клієнтів. Ми очікуємо, що сюди будуть звертатися не тільки мешканці кварталу «Акварелі», який активно заселяється, а й власники квартир з інших довколишніх нових житлових комплексів - «Софіївський», «Софіївська Слобідка», «Софія Київська», - прокоментував Сергій Кукса, комерційний директор Vega.

«У новому Центрі продажу та обслуговування пропонується повний перелік телекомунікаційних послуг для населення та бізнесу: доступ до мережі Інтернет, телефонія, телебачення. Наші пропозиції спрямовані на те, щоб дозволити людям спілкуватися, з користю і цікаво проводити дозвілля, дарувати один одному позитивні емоції. Ми запрошуємо жителів Вишневого та околиць у «Світ яскравих поєднань» від Vega», - зазначив Валерій Борунов, директор Північної філії Vega.

Новий Центр продажу та обслуговування розташований за адресою: м. Вишневе, вул. Святошинська, 27-Б/70, офіс 8.

Режим роботи:

Понеділок: з 9.00 до 19.00
Субота: з 10.00 до 16.00
Неділя - вихідний день.

* Мається на увазі придбання подарунку за 1 грн з ПДВ.