Vega відкрила найбільшу Wi-Fi зону в Стамбульському парку Одеси

30.05.2017

Національний телеком-оператор Vega побудував свою найбільшу Wi-Fi зону в Стамбульському парку Одеси. Встановлене обладнання дозволяє підключити до інтернету на високій швидкості до 5 тисяч пристроїв одночасно в будь-якій точці території площею 2,7 га. Також в рамках безпеки парку були встановлені камери відеоспостереження, трансляція яких передається на пульт муніципальної охорони міста.

Київ, 30 травня 2017. Національний телеком-оператор Vega побудував свою найбільшу Wi-Fi зону в Стамбульському парку Одеси. Встановлене обладнання дозволяє підключити до інтернету на високій швидкості до 5 тисяч пристроїв одночасно в будь-якій точці території площею 2,7 га. Також в рамках безпеки парку були встановлені камери відеоспостереження, трансляція яких передається на пульт муніципальної охорони міста.

Нагадаємо, що створення Wi-Fi зони в Стамбульському парку Одеси - одна з умов, зазначених у Меморандумі про співпрацю між Одеською міською радою та телеком-оператором Vega. Документ був підписаний в серпні 2016 року. Тоді сторони домовилися про спільну роботу з розвитку телекомунікаційної інфраструктури та засобів зв'язку.

Для розвитку технологій і туристичної привабливості України компанія Vega будує Wi-Fi-зони у великих містах України. На сьогодні оператор встановив понад 100 точок якісного Wi-Fi доступу в столиці (на Поштовій, Софійській, Троїцької, Михайлівській площах, Відрадному та парку ім. Островського та ін.). А також у Львові, Харкові, Івано-Франківську, Маріуполі та Новомосковську . Стамбульський парк - перша громадська Wi-Fi-зона, побудована Vega в Одесі.