Vega спростовує звинувачення з боку Уряду Севастополя про навмисне відключення абонентів Севастополя

12.11.2014

Телекомунікаційна група Vega офіційно повідомляє про те, що продовжує надавати послуги зв'язку на території півострова Крим, зокрема, у місті Севастополь, і працює у рамках чинного законодавства. Заява Управління зв'язку та інформаційних технологій Уряду Севастополя, яку розповсюдив ряд кримських ЗМІ 10.11.2014 р., про нібито навмисне відключення послуг зв'язку оператором Vega абонентам міста, не відповідає дійсності. Дана інформація вводить в оману абонентів і створює певні складнощі у роботі оператора.

Як і раніше, на підставі діючих ліцензій на послуги зв'язку, Vega надає своїм абонентам у Криму весь спектр телекомунікаційних послуг і планує продовжувати працювати на півострові до тих пір, поки дозволятимуть операційні та технічні можливості.

У даний час користувачі послуг оператора у місті Севастополь можуть здійснювати міські та міжміські дзвінки всередині мережі Vega, виклик екстрених служб, міжнародні розмови, дзвінки на мережі українських мобільних операторів. У той же час неможливі дзвінки на мережу Укртелекому, через те, що оператор «Севтелеком», під контролем якого перебуває інфраструктура ПАТ «Укртелеком» в Севастополі, в односторонньому порядку відмовився обслуговувати виклики з мережі Vega.

Телекомунікаційна група Vega приносить вибачення абонентам і робить все від неї залежне для відновлення послуг зв'язку своїх клієнтів у повному обсязі.