Vega забезпечила Wi-Fi-підтримку фестивалю Artmisto у Дніпропетровську

15.09.2015

На початку вересня 2015 р. у Дніпропетровську, на острові Монастирський, пройшов молодіжний фестиваль мистецтв Artmisto. Телекомунікаційна група Vega виступила партнером цієї культурної події – забезпечила Інтернетом всіх учасників і гостей, надавши доступ до мережі за технологіями FTTB і WI-FI.

За два дні роботи Фестивалю захід відвідали більше 2 тисяч осіб: студенти, творча молодь, молоді сім'ї з дітьми – аудиторія з активною життєвою позицією, яка цінує якісне проведення часу та креативні заходи, а також швидкість отримання інформації та можливість завжди бути «на зв'язку».

Гості мали можливість відвідати будь-який з декількох майданчиків фестивалю: музичний (на якій виступали гурти з усієї України), літературний (де майстри пера і друкарських машин в артистичній манері презентували свої найкращі роботи), художні та фотовиставки. Крім цього, усі бажаючі могли взяти участь у майстер-класах – з гончарної справи, живопису, художнього кування і воркауту – і повчитися майстерності у дійсних професіоналів своєї справи. На фестивалі працював ярмарок, де можна було придбати унікальні авторські вироби, виготовлені у різних техніках «хенд-мейд», а малюки могли досхочу побігати у спеціально обладнаній дитячій зоні.

Телекомунікаційна група Vega не вперше виступає партнером різних творчих заходів в Україні. Як соціально відповідальний оператор, що підтримує розвиток вітчизняної культури і талановиту молодь, Vega бачить величезний потенціал у духовному і творчому розвитку українського мистецтва. Компанія готова й надалі підтримувати подібні творчі ініціативи і сприяти популяризації нашої унікальної і самобутньої культури.