Vega нагородила учасників «Велобульвара» в Одесі

20.05.2015

Телекомунікаційна група стала партнером другого фестивалю спорту та туризму «Велобульвар» в Одесі та підтримала конкурс «Веломен».

16 травня компанія, ставши партнером фестивалю та спонсором конкурсу «Веломен», надала можливість для всіх учасників і гостей «Велобульвару» взяти участь у розіграші сертифікатів на безкоштовний інтернет протягом півроку і року. Vega нагородила за волю до перемоги Валерія Гаркавого – переможця одного з видів велогонок. Головні призи від оператора – річні сертифікати на безкоштовний Інтернет-доступ - отримали переможець конкурсу «Веломен» Віктор Делістьянов і переможець розіграшу Микита Гладкий.

Програма заходу за підтримки мерії південної столиці країни і представництва Європейського Союзу в Україні включала ряд змагань, розіграшів, конкурсів, майстер-класів, показових виступів та спортивно-розважальних програм для одеситів і гостей міста.

Vega як соціально відповідальний оператор підтримує ініціативи, спрямовані на здоровий спосіб життя, спорт, підтримку дітей та молоді. Нагадаємо, оператор традиційно підтримує Щорічний спортивно-благодійний марафон в столиці. 7 вересня 2014 року 90 співробітників Vega взяли участь у благодійному забігу під каштанами. 1 червня 2015 року, в День захисту дітей, працівники Vega знову пробіжать дистанцію марафону для допомоги Науково-практичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України.