Vega розпочала прийом платежів через Portmone.com

14.04.2009

Телекомунікаційна група Vega починає спільний проект з платіжною системою Portmone.com. З 14 квітня 2009 абоненти об'єднаного оператора можуть сплачувати послуги Інтернет та телефонії через сайт www.portmone.com.ua за допомогою платіжних карт Visa, Visa Electron або MasterCard. Сплату комісії за проведення платежу бере на себе телекомунікаційна група Vega.

Portmone.com - це система експрес-платежів, в якій можна оплачувати рахунки за квартиру, мобільний і міський телефони, Інтернет, кабельне ТБ і т.д. через Інтернет або мобільний телефон з дому, з робочого місця або з будь-якої точки доступу в Інтернет.

«Вперше наші абоненти отримують можливість оплати послуг телефонії через альтернативні канали прийому платежів, а не тільки через банки і каси Центрів продажу та обслуговування - розповідає Олена Іконникова, комерційний директор телекомунікаційної групи Vega. - На першому етапі послуга буде доступна для київських клієнтів компанії «Оптима-Телеком». У наших планах - розширити прийом платежів за послуги телефонії та Інтернет через платіжну систему Portmone.com на всю територію України для всіх юридичних осіб групи».

«Найбільшим попитом в системі Portmone.сom користується саме оплата телекомунікаційних послуг, - коментує Ігор Горін, президент Portmone.сom. - Сьогодні ми співпрацюємо вже з багатьма компаніями, що надають телекомунікаційні послуги і раді, що до системи приєднався ще один оператор».

Для оплати послуг Vega через Portmone.com необхідно спочатку зареєструвати в системі обліковий запис і в розділі «Особисті дані» - одну або декілька платіжних карт. Оплата послуг здійснюється через запит віртуальних рахунків. Ідентифікація абонентів телефонії від Vega в системі Portmone.com відбувається за номером телефону (9 знаків з кодом міста), абоненти Інтернет ідентифікуються за персональним ID, який можна знайти в «Особистому кабінеті» абонента за адресою http://stat.vegatele.com/ . Всі дані про проведені оплати зберігаються в системі, Ви у будь-який час можете їх переглянути та роздрукувати. Паперові квитанції, що підтверджують оплату, приходять додому до абонентів поштою.