Vega модернізувала телефонну мережу у Києві, Харкові, Чернігові, Тернополі, Шахтарську

05.10.2014

У вересні 2014 року Vega завершила черговий етап проекту модернізації обладнання телефонної мережі у містах присутності.

За 9 місяців 2014 р. у Шахтарську, Києві та Харкові оператор удосконалив роботу з'єднувальних ліній, а у Чернігові та Тернополі – замінив телефонні станції. Проведені зміни підвищують надійність зв'язку для клієнтів компанії і допомагають раціонально використовувати пропускну здатність мережевих ресурсів.

Нагадуємо, що роботи по проекту модернізації стартували у 2013 р, коли фахівці компанії провели заходи з оновлення обладнання в містах: Дніпропетровськ, Херсон, Чернівці, Миколаїв, Донецьк, Луганськ, Вінниця. Ключова мета проекту – підвищення якості послуг компанії для кінцевих споживачів та оптимізація витрат Vega.

У межах стратегії компанії на постійне поліпшення оператор не припиняє пошуку оптимальних бізнес-рішень для забезпечення телекомунікаційними послугами абонентів у 65 містах 23 регіонів присутності Vega. Наразі на стадії проектування, узгодження та реалізації – аналогічні проекти в Іллічівську, Одесі, Львові та Костянтинівці.