Vega - кращий оператор стаціонарного зв'язку 2012 року на думку експертів

11.06.2013

Телекомунікаційна група Vega посіла перше місце в рейтингу операторів стаціонарного зв'язку за результатами опитування експертів галузі, проведеного в рамках щорічного незалежного конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні. У підсумковому рейтингу операторів стаціонарного зв'язку Vega зайняла друге місце.

«Фаворити Успіху» - це щорічний незалежний рейтинг торгових марок, складений на підставі результатів голосування трьох груп респондентів: рядових споживачів, галузевих експертів і українських знаменитостей (творчої та ділової еліти). Результати голосування завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

«За підсумками 2012 року переважна більшість експертів ринку - 60% - назвали Vega кращою компанією ринку фіксованого зв'язку. Насамперед, це заслуга колективу компанії, який щодня працює з абонентами і прагне до постійного вдосконалення наших послуг відповідно до ключових стратегічних векторів Vega», - прокоментував Сергій Кукса, комерційний директор Vega.