Vega: кур'єрська доставка «Exmoto» – незамінний помічник для Вашого бізнесу!

03.03.2015

У нашому динамічному світі у кожному офісі постійно виникає необхідність здійснити термінову доставку кореспонденції, оперативно відправити важливі документи або здати звітність, в той час як штатний кур'єр захворів або у його присутності немає необхідності.

Професійна кур'єрська доставка, до вибору якої варто підходити з особливою важливістю, неодмінно стане надійним помічником для Вашого бізнесу.

Враховуючи, що затримки і неточності під час доставки можуть безпосередньо вплинути на прибуток Вашої компанії, репутацію та успіх бізнесу в цілому, компанія Vega подбала про те, щоб Ви мали можливість зробити багато корисних справ і заощадити безцінні для Вас хвилини на таких важливих процесах як оперативна доставка кореспонденції і документів.

У рамках Програми лояльності з 4 березня по 4 квітня 2015 року для абонентів Vega (юридичних осіб, які отримують рахунки за послуги поштою або кур'єрською доставкою) діє унікальна пропозиція, розроблена спільно із нашим партнером – службою кур'єрської доставки «Exmoto»: право здійснити дві безкоштовні кур'єрські доставки від «Exmoto»!

Щоб скористатися акційними умовами, необхідно відрізати з рахунку за послуги за лютий 2015 р. один з двох купонів, кожен з яких дає право зробити замовлення однієї безкоштовної доставки вантажу вагою до 500 грамів службою кур'єрської доставки «Exmoto», і віддати його кур'єрові при здійсненні замовлення.

Кожен купон діє на кур'єрську доставку типу «Стандарт» (термін доставки – 1-2 робочих дні) або «Експрес» (доставка на наступний робочий день до 13:00) за вибором абонента.

Замовити кур'єрську доставку можна за телефоном гарячої лінії кур'єрської служби «Exmoto». При замовленні необхідно обов'язково повідомити про наявність акційного купона.

Для замовлення доставки та уточнення усіх питань телефонуйте за номерами гарячої лінії «Exmoto»: 0 800 503 5030; 044 521 0171.

Акція діє у всіх містах присутності Vega, за винятком Криму.

Звертайтеся до служби кур'єрської доставки «Exmoto» – і Ви будете здивовані, як багато корисного можна встигнути зробити, якщо Вам допомагають професіонали!

Компанія Vega і служба «Exmoto» бажають Вам ефективно використовувати Ваш робочий час і завжди досягати поставлених цілей!