Vega інвестує в розвиток мережі покриття в київському регіоні

22.02.2015

У 2014 році телекомунікаційна група Vega активно розвивала покриття телекомунікаційної мережі по всій Україні. На початок поточного року в цілому по країні Vega надає послуги зв'язку в 69 населених пунктах в 23 областях України, а також обслуговує близько 507 000 абонентів телефонії і більше 160 000 користувачів послуги доступу до мережі Інтернет.

У минулому році оператор приділив особливу увагу прокладці мережі за сучасними технологіями FTTx у Києві та області, оскільки даний регіон зберіг динамічний розвиток. Зокрема Північна філія Vega, що забезпечує телеком послугами міста Київської області, у 2014 р. побудувала телекомунікаційні мережі до столичних бізнес-центрів «IQ», «Форум Вікторія Парк», «FARGO», нових корпусів офісного центру на пр. Відрадний, 95.

Крім того, Vega надає телеком послуги в нових чергах житлових комплексів «Акварелі», «Софія від Мартинова», «Софія Київська», «Кришталеві Джерела», «Chelsea Tower». Жителі нових будинків отримали повний комплекс сучасних телекомунікаційних послуг зв'язку від оператора: фіксовану телефонію, доступ до Інтернету, інтерактивне телебачення.

На початок 2015 р. оператор надає послуги зв'язку в більш ніж 50 бізнес-центрах класу А і Б в Києві, у більше 20 торгових і торгово-розважальних центрах і 2 500 адміністративних і житлових будівлях столиці та області. Мультисервісний провайдер у 2013-2014 р.р. активно нарощує абонентську базу своїх клієнтів-юридичних осіб, представників середнього та малого бізнесу, великих корпоративних клієнтів.

На початок поточного року в цілому по країні Vega надає послуги зв'язку більш ніж у 500 офісних і бізнес центрах України, 120 торговельних і торгово-розважальних комплексах. Це близько 600 об'єктів комерційної нерухомості різних типів по всій країні. Крім того, зв'язок від оператора є в більш ніж 19 тис. багатоповерхових будинків і 45 тис. будівель приватного сектора на території України.

Телекомунікаційна група у 2015 р. буде розвивати партнерство з компаніями-забудовниками як офісних, так і житлових комплексів столиці.

Vega продовжить підвищувати ефективність бізнесу - будувувати зони підключень абонентів за сучасними технологіями FTTx, інвестувати в підвищення якості стаціонарного зв'язку для надання комплексного обслуговування юридичним і фізичним особам.