Vega та мережа виномаркетів «Поляна»: весняні знижки на улюблені напої!

05.04.2015

Весна – улюблена пора, яка балує нас довгоочікуваним сонячним теплом надмірною кількістю святкових і вихідних днів з відмінною можливістю відпочити з сім'єю або друзями. Що ще потрібно для того, щоб довгоочікувані великодні та першотравневі уїк-енди стали незабутніми?

Vega пропонує відкрити сезон пікніків на природі, приємно провести час з близькими людьми за ароматним шашликом і улюбленими напоями.

Щоб свята і пікніки пройшли весело, приміть участь в новій акції, яку телекомунікаційна група Vega проводить спільно з мережею виномаркетів «Поляна» для своїх абонентів – фізичних осіб, які отримують рахунки за послуги поштового або кур'єрською доставкою.

У рамках Програми лояльності від Vega з 7 квітня по 7 травня 2015 року при купівлі алкогольних напоїв у торговельній мережі «Поляна» отримуйте знижку 10%!

Для участі в акції необхідно відрізати від рахунку за послуги за березень 2015 р. один з двох купонів на знижку 10% і віддати купон касирові при сплаті покупки.

Для ознайомлення з асортиментом та уточнення адресної програми мережі виномаркетів «Поляна» відвідайте сайт www.polyana.ua або телефонуйте за номерами +38 (044) 500 02 01, 050-419-62-39.

Акція діє у мережі виномаркетів «Поляна» у містах: Львів, Харків, Полтава, Київ, Житомир, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса.

Насолоджуйтесь весною і спілкуванням з друзями разом з улюбленими напоями від «Поляни»!

Vega і мережа виномаркетів «Поляна» бажають Вам веселих весняних свят, незабутніх зустрічей та яскравих вражень!