Vega та міжнародний центр Інтернет-торгівлі Allbiz стали партнерами

18.02.2015

З 2015 року національний оператор Vega надає Allbiz послугу «Оренда контакт-центру 24».

У лютому 2015 року телекомунікаційна група Vega згідно з договором розпочала надання послуги «Оренда контакт-центру 24» міжнародному центру Інтернет-торгівлі Allbiz. Завдяки цьому сервісу оператора компанія Allbiz отримує надійну телефонну підтримку для своїх клієнтів, зокрема з онлайн-покупок.

Послуга «Оренда контакт-центру 24» істотно підвищує доступність бізнесу для його клієнтів і партнерів, а також є невід'ємною частиною сфери обслуговування.

«Керуючись стратегією розвитку компанії на інноваційність та інтенсивність, Vega працює над постійним розширенням портфеля послуг, впроваджує нові технології та сучасні рішення, – зазначив генеральний директор телекомунікаційної групи Vega Сергій Шульга.Послуга «Оренда контакт-центру 24», як і інші додаткові сервіси оператора, допомагає компанії бути ще більш корисною для своїх абонентів – забезпечувати їх повним комплексом телекомунікаційних послуг».

Оператор Vega враховує індивідуальні потреби кожного зі своїх партнерів, адаптуючи сервіси відповідно до їхніх бізнес-потреб.

«Почавши партнерство з Vega, ми отримали власний кваліфікований контакт-центр без інвестицій у обладнання, сервіс та технічну підтримку, – прокоментував початок партнерства директор міжнародного центру інтернет-торгівлі Дмитро Лисицький.Основне завдання Allbiz – допомагати бізнесам ефективно продавати і знаходити все більше нових покупців в Україні та за її межами. Контакт-центр допоможе клієнтам розібратися у всіх питаннях».

Підключаючи клієнтів до сервісу контакт-центру, Vega виділяє багатоканальний номер телефону для організації цілодобової оперативної контакт-служби. Під час замовлення послуги є можливість вибору «Золотого» або «Срібного» номера. На нього надходять вхідні, а також здійснюються вихідні дзвінки, призначені тільки для компанії-замовника. Обслуговування клієнтів здійснюють високопрофесійні консультанти контакт-центру Vega, підготовані відповідно до вимог партнера.