Vega дарує абонентам 10% знижки на «Аптечку мандрівника»!

05.08.2013

У рамках програми лояльності телекомунікаційна група Vega дарує своїм абонентам-користувачам послуг широкосмугового доступу до мережі Інтернет та Телефонії знижкові сертифікати на «Аптечку мандрівника». До кінця літа всі абоненти Vega - фізичні та юридичні особи, зареєстровані в Особистому кабінеті, можуть купувати найнеобхідніші влітку медикаменти в мережі «Аптека доброго дня» з 10% знижкою. Для цього абоненту необхідно роздрукувати Сертифікат на знижку через Особистий кабінет і пред'явити його в аптеці мережі «Аптека доброго дня» будь-якого міста зі списку:

1) Бориспіль

2) Вінниця

3) Дніпропетровськ

4) Донецьк

5) Запоріжжя

6) Івано-Франківськ

7) Київ

8) Кривий Ріг

9) Одеса

10) Севастополь

11) Тернопіль

12) Харків

13) Чернігів

14) Чернівці

Абоненти-жителі зазначених міст можуть використовувати необмежену кількість сертифікатів. Знижки надаються на ряд товарів, які обов'язково знадобляться у відпускний період. Це сонцезахисні креми, засоби від укусів комаx, препарати, що поліпшують травлення, сорбенти, ранозагоювальні гелі та мазі, антисептики, антиалергенні препарати, дитячі серветки та багато іншого. З повним переліком товарів, на які надається знижка, можна ознайомитися тут.

«У період дії акції, протягом всього серпня, коли багато українських родин виїжджають на моря, дачі, - зазначила Наталія Іванова, в.о. директора з розвитку бізнесу Vega, - Ми подумали, що абонентам сподобається наше прагнення допомогти їм поповнити «Аптечку мандрівника». Таким чином, ми посприяємо тому, щоб вони залишалися у відпустці здоровими та повною мірою насолоджувалися яскравими літніми днями - і вдома, і на відпочинку!»