Vega Business – вигідна пропозиція для малого бізнесу

17.01.2011

Телекомунікаційна група Vega пропонує абонентам нову комплексну пропозицію послуг телефонії та доступу в Інтернет для малого бізнесу - Vega Business. Її використання дасть бізнесу-абонентам можливість заощаджувати до 20% в порівнянні із стандартними тарифами на послуги зв'язку.

Абонентам Vega доступно 2 нових тарифних плани: «Vega Business старт» та «Vega Business профі»:

1) Пакет «Vega Business старт» містить 2 телефонних лінії, міський телефонний номер та безлімітний доступ до мережі Інтернет на швидкості до 4 Мбіт/с. Абонентська плата за користування тарифним планом «Vega Business старт» складає 210,00 грн./мес. з ПДВ.

2) Пакет «Vega Business профі» містить 4 телефонних лінії, міський телефонний номер та безлімітний доступ до мережі Інтернет на швидкості до 8 Мбіт/с. Абонентська плата за користування тарифним планом «Vega Business профі» складає 275,00 грн./мес. з ПДВ.

Щомісячна абонентська плата містить необмежений обсяг дзвінків на номери місцевого телефонного зв'язку, необмежений обсяг інтернет-трафіку та активований пакет додаткових послуг телефонії.

При використанні пакету Vega Business абонентам немає необхідності купувати додаткове обладнання - в межах комплексного вирішення Vega надає абонентам пристрій для організації комп'ютерної і телефонної мережі з функціями офісної АТС до 4-х абонентів.

Тарифна пропозиція Vega Business діє у всіх містах присутності Vega.